Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار فارس از قزوین، حامد فتوحی در جلسه بررسی وضعیت معادن شهرستان آبیک اظهار کرد: از بدو ورود به شهرستان آبیک یکی از معضلات اساسی این شهرستان که توسط مردم، دستگاه‌های امنیتی و شورای تامین مطرح شده، معادن است که با حیات مردم ارتباط دارد که در حد توان این موضوع پیگیری و هر دستگاهی هم کوتاهی کند، برخورد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از  مسئولان اداره حفاظت از محیط زیست شهرستان آبیک درخواست می‌شود بر اساس آخرین آمارهای استاندارد، وضعیت 12 معدن فعال و 3 معدن تعطیل موقت را به فرمانداری ارائه دهند.

سرپرست فرمانداری شهرستان آبیک ادامه داد: بر اساس آمار واقعی موجود، درصد شهرستان آبیک از سوی معادن باید اختصاص یابد.

فتوحی اضافه کرد: طبق اذعان مسئولان صنعت، معدن و تجارت، طبق چارچوب‌های قانونی با معادن برخورد و عمل می‌شود که باید گفت برخی مسایل رها شده است؛ چرا توسط برخی معادن در جای دیگر مواد معدنی دپو می‌شود و از آن جا باسکول می‌گیرند و در خود معادن خبری از استقرار باسکول نیست و اطلاعی از میزان برداشت ماده معدنی نداریم.

وی خاطرنشان کرد: این سوال مطرح است واحد معدنی که نسبت به احداث باسکول اقدام نکرده چگونه مجوز صادر شده است.

این مسئول اذعان کرد: بنابر گزارشات تخصصی واصله، نقشه‌برداری از تمام معادن توسط نظام مهندسی معدن و دستگاه‌های متولی صورت نمی‌گیرد و نباید به سه معدن تعطیل موقت و 11 معدن غیرفعال مجوز فعالیت داده شود.

سرپرست فرمانداری شهرستان آبیک افزود: زمانی که نتوانسته‌ایم 15 واحد معدنی را سر و سامان ببخشیم اضافه کردن 11 معدن دیگر قطع به یقین به مردم آسیب خواهد زد و به دلیل اینکه حق الناس است و حقی از مردم تضییع می‌شود مدیون خواهیم بود.

فتوحی بیان کرد: پنحشنبه 28 بهمن ماه جلسه ویژه در خصوص معدن روستای کزلک برگزار شد که اقدامات اجرایی در خصوص معدن موجود در این روستا انجام خواهد شد.

وی افزود: تهیه گزارش ماهانه از نظارت بر معادن باید به گونه‌ای انجام شود که میزان برداشت و وضعیت زیست محیطی آنان مشخص باشد.

اشتغالزایی 161 نفر با فعالیت 12 معدن

محمدمهدی رحیمی رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان آبیک در این جلسه گفت: از 12 معدن فعال در شهرستان آبیک برای 161 نفر اشعتالزایی شده که نسبت به حمایت‌های صورت گرفته از معادن، ایجاد اشتغال بسیار پایین است.

وی با اشاره به بگارگیری اتباع بیگانه غیرمجاز در معادن و رصد و برخورد مستمر با این موضوع افزود: از جمله معضلات فعالیت معادن می‌توان به عدم انتفاع اهالی از معادن، آلودگی، وجود مشکل ایمنی و بهداشت در بیشتر معادن اشاره کرد که اهالی روستاها خواستار فعال شدن تعاونی‌ها در حوزه معادن هستند تا خودشان منتفع شوند.

این مسئول اوضاع معادن شهرستان آبیک در خصوص توجه به کارگران را نامطلوب ارزیابی کرد و ادامه داد: پرداختی به کارگران معادن مناسب نیست و در ایاب و ذهاب و غذا مشکل دارند و توجه لازم به این قشر نمی‌شود.

سیاهه آلودگی هوای آبیک در مرحله پایانی

امید رحمانی رئیس اداره حفاظت از محیط زیست شهرستان آییک هم در این جلسه با اشاره به تهیه سیاهه آلودگی هوای این شهرستان و قرار گرفتن در مرحله پایانی گفت: به همین منظور راهکارهای لازم از  سوی واحدهای مختلف پیشنهاد شده که باید صورت گیرد.

وی افزود: فعالیت برخی معادن بدون نظرخواهی از محیط زیست دوباره تمدید شده است.

انتهای پیام

منبع: فارس

کلیدواژه: استان قزوین آبیک شهرستان آبیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۲۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسفالت ۶۰ کیلومتر از محور روستای جوزستان به معدن

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری؛ مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان از اجرای آسفالت به طول ۶۰ کیلومتر در محور روستایی جوزستان به معدن خبر داد.
روح‌الله غلامی گفت: با همت این اداره کل از سراهی جوزستان تا روستای معدن ۶۰ کیلومتر محور روستایی بود که بخش عمده آن آسفالت شده و تنها هفت کیلومتر باقی‌مانده که در دستور کار است.
وی افزود: در خصوص پل روستای کُل کُله قرارداد مشاوره برای ساخت پل جدید بسته شده است.
غلامی با اشاره به نقطه پر حادثه بخش ناغان گفت برای رفع نقطه حادثه خیز پنج میلیارد تومان برآورد شد که در سال جاری با رقم قابل مشاهده‌ای حل و رفع می‌شود.
وی با بیان اینکه شهرستان کیار از جمله شهرستان‌هایی است که کیلومتر جاده خاکی ندارد، گفت: تنها روستای ده‌کُهنه این شهرستان از سمت خانمیرزا بخش ارمند معادل ۱۰ تا ۱۵ کیلومتر است که اعتباری برای بهسازی این محور پیش بینی شده است.

دیگر خبرها

  • هشدار؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور از فردا تا دوشنبه!
  • هشدار هواشناسی نسبت به تشدید فعالیت سامانه بارشی و آبگرفتگی معابر
  • هیچ واحد تولیدی به‌خاطر آرا قضایی در گرمسار تعطیل نشد
  • فعالیت سامانه بارشی حاکم بر کرمانشاه در روز جمعه تشدید می‌شود
  • آسفالت ۶۰ کیلومتر از محور روستای جوزستان به معدن
  • بردسکن، جزیره گنج دورافتاده خراسان رضوی
  • هشدار فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران
  • سپاه: نباید اجازه داد مشاغل کاذب جای مشاغل اصیل را بگیرد
  • نباید اجازه داد مشاغل کاذب جای مشاغل اصیل را بگیرد
  • انجام عملیات حفاری تحت نظارت آب منطقه‌ای/استخراج از معدن با بیل مکانیکی انجام می‌شود